KDY A JAK NOSIT PUNČOCHY/ÁČE DO OTEVŘENÝCH BOT A SANDÁLŮ? Věčné téma :-)

01.02.2013 16:00

Tělové silonky se špičkou (zesílenou/nezesílenou) do otevřených bot (pokud by byly vidět) nebo sandálů nepatří (ani v zimě na společenské události). Není to hezké a už vůbec ne vkusné.

Takže takhle, prosím, NE:

 

 

                                                                                                                     NE - ANO

Když si tělové punčochy/áče (z jakýchkoliv důvodů) i v tomto případě vzít chcete, volte ty bez špičky.

Takto ANO:

 

 

Jediné přípustné a vkusné jsou černé průhledné punčocháče bez zesílené špičky a paty, nejlépe v černých lodičkách s otevřenou špičkou (spíš menší výřez). Celkový vzhled by měl působit jemně a elegantně. ANO:


 

Punčocháče se do otevřených bot a sandálů nosí - jako MÓDNÍ ZÁMĚR a STYLOVÉ DOPLNĚNÍ OUTFIT-u. Jde o neprůhledné punčocháče, které můžou být černé, antracitové, šedé nebo i v jiné barvě (vínové, zelené, fialové, béžové…). Boty/sandály se pak kombinují buď tón v tónu nebo záměrně - v jiné barvě. Vždy je však důležitý celkový výsledek, který má působit chic, módně nebo zlehka extravagantně.
Takto ANO:

 

 

 

 

Autor: Martina

foto: 13goingon47.wordpress, boards.weddingbee, dashdotdotty.blogspot, elisabethhasselbeck, fashiongrail, flickr, jimmy choo, frenchhosiery.co.uk, hisblackdress, ingalev.blogspot, inspirare, keepitchic, magazine.stevemadden, pearlsandtwirlsnet, serenavanderwoodsen, simplystated.realsimple, customshirt1, raketa2cz, zoomoda